13 Aralık 2009 Pazar

Work And Travel Oryantasyonları

Work and travel öğrencileri YERO Yurtdışı Eğitim danışmanları eşliğinde bilgilendirme programına katılır.


Türkiye Oryantasyon programının amacı, öğrencileri vizelerini aldıktan sonra yapmaları gereken işlemler hakkında bilgilendirmek, Amerikan kültürü ve çalışma koşulları hakkında bilinçlendirmektir. Ayrıca daha önce WAT programına katılmış olan öğrencilerimizi de bu oryantasyona çağırarak yeni katılımcılarla deneyimlerini paylaşmalarını sağlıyoruz. Oryantasyon programının size hiçbir maliyeti yoktur ve tamamen YERO Yurtdışı Eğitim’in sunduğu bir programdır.

Oryantasyon sırasında;

Sosyal Güvenlik numarası için nasıl başvuru yapacağınız

Sağlık sigortasından nasıl faydalanacağınız

İş yerinize ulaşımla ilgili bilgiler

Uçakta doldurmanız gereken evraklar

Yanınızda bulundurmanız gereken evraklar

Amerika'da çalışırken dikkat etmeniz gereken hususlarla ilgili bilgiler verilmektedir.

Aynı zamanda yeni ve eski katılımcılarla tanışma olanağı bulacaksınız.

Amerika'daki oryantasyon New York'ta yapılmaktadır. Bu programa katılmak isteyen öğrenciler kayıt esnasında bunu belirtmelidir.

Amerika'daki oryantasyon New York'ta yapılmaktadır. Bu programa katılmak isteyen öğrenciler kayıt esnasında bunu belirtmelidir.

Katılımcılar iki gün ücretsiz olarak New York'ta otelde kalırlar ve burada oryantasyon programına katılarak sosyal güvenlik numarasına başvurabilirler, Amerika'da yaşama ve çalışma ile ilgili bilgilendirilirler. İş yerlerine gidişle ilgili bilgileri alırlar. Bu program sırasında New York şehrini gezebilir, işe başlamadan kısa bir tatil yapabilirsiniz.

Bu program sponsor firmamız Interexchange tarafından organize edilmektedir ve size herhangi bir ek maliyeti yoktur.