20 Kasım 2009 Cuma

Neden Yero Work&Travel?





Şirketimiz 9 yıllık tecrübesi ile kaliteli, güvenilir ve dürüst bir danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Tüm Work and Travel danışmanlarımız ve öğrenci temsilcilerimiz daha önce programa katılmış olduklarından kulaktan dolma bilgilerden değil kendi tecrübelerinden hareketle en önemlisi ise empati kurarak yönlendirmelerinde bulunur. Bunun yanı sıra sözleşme ile taahhütte bulunur ve güvence verir.

Work and Travel Sponsorlarımız tek bir elde toplanmaz, çok fazla sponsorumuz olması iş seçeneklerimizin yelpazesini genişletir. Gerek iş gerekse bölge tercihleri öğrenci tarafından belirlenir bu bağlamda öğrenci zorunlu tercih yapmaz programı tamamen kendi istekleri doğrultusunda şekillendirmiş olur. Gideceği iş ve bölge şartları, konaklama olanakları açısından objektif bakış açısıyla yönlendirme yapılır ve avantajlar dezavantajlara değinilir. İster büroda, ister msn yoluyla ya da telefonda öğrenci geçmiş yıllarda programa katılıp aynı bölgeye giden arkadaşlardan bire bir bilgi alabilir.

    * 2010 yılında tam 10. yılımızı tamamlamış olacağız. 10 yıllık tecrübe ve deneyimimizle öğrencilere doğru ve objektif bilgiler sunabilmekteyiz.

    * Konaklama seçenekleri yelpazesi de çok geniş olduğu gibi öğrenci isterse çalışacağı yerde, isterse aile yanında ya da yine aynı programa katılmış arkadaşlarla kalabilir. Bunları tercih etmeyip, kendisi konaklama sorununu da çözebilir.

    * Öğrenciye konaklama ve iş garantisi verilir bunun yanında ikinci iş seçeneği için yönlendirmelerde bulunulur.

    * Öğrenci arkadaşlarıyla kayıt yaptırıp birlikte aynı yerde kalma ve aynı yerde çalışma talep edebilir bu şekilde yerleştirilir.

    * Programa başlamadan önce sponsoruna göre bireysel olarak YERO ofislerinde ve ABD’de bilgilendirme ve uyum programı verilir.

    * ABD’de bulunduğunuz sürece YERO ücretsiz telefon hattından (1.888.600.YERO) bize 24 saat ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. 

    * Ayrıca ABD’de YERO yetkilileri Temmuz ve Ağustos aylarında bazı bölgelere ziyaretler yaparak öğrencilerin yanında bulunmaktadır. Bunun yanında yine bölge temsilcilerimiz öğrencilerin sürekli olarak yanında bulunmaktadır.

    * Çoğu işyerlerimiz karşılamalıdır. Karşılamalı olmayan bölgeler öğrenci gitmeden belirtilir ve gerekli açıklamalar yapılır. Gerek adres gerek ulaşım bilgilendirmesi yapılır.

    * Vizeden ret almaları durumunda öğrencilerden hiçbir ücret kesintisi yapılmaz, ödemiş oldukları tüm program ücreti iade alınır.

    * Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi KKTC, Azerbaycan, Rusya gibi diğer ülkelerden de öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bu sebeple bulunduğunuz şehir yada ülkede ofislerimiz bulunmasa bile tüm işlemleriniz online olarak gerçekleştiğinden dolayı hiçbir aksama meydana gelmemektedir.

    * Esnek ödeme seçenekleri. Yıl boyunca yaptığımız promosyonlarla programa daha az maliyetler ödeyerek katılabilirsiniz

    * Düzenlediğimiz iş fuarlarına katılarak öğrencilerimizin işverenlerle bire bir irtibata geçmesi sağlanır. Böylece öğrenci bireysel olarak işverenlerle tüm koşulları konuşup kararını verebilir.

    *  Ücretsiz telefon kartları. Her öğrencimize Amerika’ya gidişlerinde ailelerini arayabilmeleri için 10 k ücretsiz konuşma hakki sunan telefon kartı verilmektedir

    * Tüm YERO danışmanlarımız daha önce Work and Travel programına katılmıştır. Böylece öğrencilere en güvenilir bilgileri ulaştırabilmektedir. Ayrıca yine ofislerimizde çalışan Amerikalı stajyer öğrenciler, sizlere Amerika’da yasam ve çalışma koşulları ile ilgili tüm bilgileri aktarabilmektedir.